​Er du på udkig efter festlokaler, som du kan leje i forbindelse med afholdelse af konfirmation eller bryllup? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Lige her hos Højmehus Kro har vi en række dejlige selskabslokaler til rådighed, som du kan leje til dit næste arrangement. Vi tager primært imod kunder fra Odense SV, Vissenbjerg og Ringe, men kunder fra hele Sydfyn er velkomne hos os.

​​

Hvis du leder efter lokaler til fest, bør du med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi har en række forskellige selskabslokaler til rådighed, og derfor er det muligt for os at afholde mange forskellige arrangementer. Hvad enten der er tale om et større eller mindre selskab, kan du med fordel vælge at holde festen her hos os.

Hyggelige selskabslokaler og velsmagende mad

Når du benytter dig af udlejning af selskabslokaler hos os, er der garanti for hyggelige lokaler med en god atmosfære. Vi sørger naturligvis for, at lokalerne er helt rene og klar til at modtage dig og dine gæster. Du kan med andre ord leje skønne og hyggelige lokaler hos os, og så endda til en fornuftig og billig pris.

Vi står desuden gerne for maden til dit arrangement. Her på siden kan du finde vores anbefalinger til selskabsmenuer i huset, men vi imødekommer naturligvis også altid gerne alternative løsninger. Hvad enten du er til en 3-retters menu, buffet eller pensionistmad, så leverer vi maden efter dine ønsker.

Konfirmationer

Konfirmationen er en tid, hvor meget skal forberedes. Derfor tilbyder vi at gøre jeres dag endnu bedre med en af disse dejlige menuer. Derved kan forberedelsen bruges på alt andet end at stå i køkkenet. Endvidere kan dagen tilbringes i vores hyggelige selskabslokaler. Ring til os eller send en mail.

Min. 15 kuverter er som udgangspunkt gældende.​​

Kontakt os for et godt tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at se eller booke vores hyggelige lokaler, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en snak om dit event og derefter sammensætte et godt tilbud. Vi kan kontaktes på telefon: 66 12 44 99 eller på mail: mad@detgodekokken.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at afholde dit næste arrangement.​

Skal du arrangere et selskab, og ønsker du at imponere dine gæster med lækker, dansk mad? Så er vi her for dig

Vi har mange års erfaring inden for levering af udsøgt, dansk hjemmelavet mad til selskaber i alle størrelser. Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, et jubilæum eller en anden festlig lejlighed, er vores mad det perfekte valg. Vores måltider er delikate og smagfulde retter, som vi sammensætter med omhu ved hjælp af de bedste råvarer, som sæsonen har at tilbyde.

Lad os gøre dit selskab til noget helt specielt! Udfyld formularen på denne side, og lad os begynde at planlægge en uforglemmelig madoplevelse for dig og dine gæster.​

- Mad der gør dig glad

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi leverer stolte danske traditioner på en tallerken. Bestil din mad i dag hos Det Gode Køkken.

Har du spørgsmål?

Ring til os via ​66 12 44 99 eller send os en mail på mad@detgodekokken.dk.

Det Gode Køkken ApS

CVR​: 44193019

Holkebjergvej 63, 5250 Odense SV​

Klik her for rutevejledning