Skal du holde konfirmation eller en anden festlig begivenhed i den nærmeste fremtid? Så kan du med fordel lade os stå for levering af mad. Lige her hos Det Gode Køkken tilbydes mad ud af huset ved mange forskellige lejligheder. Vi servicerer primært kunder i hele Odense, Vissenbjerg, Faaborg og Ringe, men vi kommer også gerne i resten af Sydfyn. Vi tilbyder også pensionistmad samt frokostordning til firmaer.

Hvis du skal holde fødselsdag eller konfirmation, vil du sandsynligvis opleve, at der er meget, som skal planlægges og forberedes. Derfor tilbyder vi at gøre din dag endnu bedre ved at tilbyde mad ud af huset lige efter dine ønsker. Herved kan din tid bruges på alt andet end at stå i køkkenet. Vi tilbyder udbringning af mad ved mange forskellige selskaber, og vi kan tilbyde følgende:

  • Middagsretter
  • Buffet og anretninger
  • Vælg 3 retter
  • Kød, kartofler og tilbehør
  • Sammensæt selv
  • Konfirmation
  • Smørrebrød
  • Julen 2020
  • Nytårsmenu

Vi imødekommer gerne dine ønsker til mad ud af huset

Her på siden finder du en række gode forslag til diner transportable buffeter, anretninger, brunch med mere. Hvis du har særlige ønsker til menuen, så imødekommer vi dog også altid gerne disse. Vi sammensætter med andre ord altid gerne en menu, som passer til lige netop dine ønsker og behov.

Når du bestiller mad ud af huset her hos os, så kan du være sikker på, at maden er velsmagende og varieret. Vi anvender desuden altid friske råvarer, som passer til årstiden. Vi laver mad til alle smagsløg, og derfor bør du ikke være bekymret for, om dine gæster ikke bliver mætte, når du får mad fra os.

Kontakt os for flere oplysninger

Bestil mad ud af huset hos os til en billig pris, og brug din tid på andre forberedelser. Vi leverer mad, der gør dig glad, lige til døren. Vi har desuden dejlige selskabslokaler til rådighed.

For flere oplysninger kan du kontakte os på telefon: 66 12 44 99 eller sende en mail til: mad@detgodekokken.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst mulig

Få leveret lækker, dansk, hjemmelavet mad ud af huset til dine specielle arrangementer

Med mange års erfaring inden for tilberedning og levering af udsøgt, dansk mad, er vi Fyns førende valg, når det kommer til at imponere dine gæster. Vores madlavning byder på smagfulde og nøje sammensatte retter, fremstillet af de fineste, sæsonbaserede råvarer.

Lad os sammen gøre dit arrangement uforglemmeligt. Udfyld formularen på denne side, og lad os skabe smagsoplevelser, der vil bringe smil frem på alles ansigter​.

- Mad der gør dig glad

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi leverer stolte danske traditioner på en tallerken. Bestil din mad i dag hos Det Gode Køkken.

Har du spørgsmål?

Ring til os via ​66 12 44 99 eller send os en mail på mad@detgodekokken.dk.

Det Gode Køkken ApS

CVR​: 44193019

Holkebjergvej 63, 5250 Odense SV​

Klik her for rutevejledning