Er du på udkig efter et professionelt cateringfirma, som tilbyder frokostordning til både store og små virksomheder samt daginstitutioner? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Det Gode Køkken tilbydes sunde og velsmagende frokostordninger til firmaer i og omkring Odense SV, Vissenbjerg, Ringe og resten af Sydfyn.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for catering. Vi leverer frokost, sandwich og smørrebrød til mange forskellige virksomheder og institutioner. Alt leveres, så det er klar til servering. Vi har mad ud af huset i høj kvalitet.

Du kan få en frokostmenu fra 45 kr., som er en sikker vinder på arbejdet. Du finder ugens menu nederst på siden. Vi laver desuden alle klassiske smørrebrød fra 20 kr. og dejlige sandwich fra 35 kr. Alt kan laves vegetarisk og leveres lige til din dør.

En varieret og velsmagende frokostordning

Hvis du ønsker et sundt firma, med sund madlavning, så kan du med fordel bestille frokostordning her hos os.

​Vi leverer altid varieret og velsmagende mad lige til døren til en billig pris. Vi går meget op i at levere velkomponerede retter, der giver energi og mæthed i en travl dagligdag.

Hvis du skulle have andre ønsker til frokost, imødekommer vi dem meget gerne, og er der tale om faste leveringer, kan vi tilbyde meget gunstige vilkår og priser.

Mindst 10 kuverter er som udgangspunkt gældende, og leveringsprisen er 50 kr.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig af frokostordning, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere og starte et godt samarbejde.

Du kan ringe til os på telefon: 66 12 44 99 eller sende en mail til: mad@detgodekokken.dk. Du kan også brugen vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage.

Frokostmenu

fra 49,-

En sikker vinder på arbejdet.​ Se ugens menu nederst på siden.

Smørrebrød

fra 25,-

Vi laver alle klassiske smørrebrød. Prøv dem - du vil ikke fortryde det!

Sandwich

fra 49,-

Vi kan levere dejlige sandwich efter eget valg lige til din dør.

NYT: Vi leverer også vegetarfrokost - ring venligst for tilbud.

Min. 10 kuverter er som udgangspunkt gældende og leverings pris 50 kr.

Andre ønsker til frokost imødekommer vi meget gerne og er der tale om faste leveringer, kan vi tilbyde meget gunstige vilkår og priser.

​Vi glæder os til at levere frokost til dig.​​​

Få leveret lækker, dansk og hjemmelavet mad direkte til din virksomheds dørtrin

Med mange års erfaring i at tilbyde det bedste madoplevelser på Fyn, præsenterer vi vores svar på en firmafrokost. Vores kendetegn er smagfulde retter, fremstillet med de bedste råvarer, som årstiden har at byde på.

Brug formularen på denne side, og lad os skabe en frokostoplevelse, der vil glæde dine medarbejdere og bringe smil på alles ansigter.

- Mad der gør dig glad

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi leverer stolte danske traditioner på en tallerken. Bestil din mad i dag hos Det Gode Køkken.

Har du spørgsmål?

Ring til os via ​66 12 44 99 eller send os en mail på mad@detgodekokken.dk.

Det Gode Køkken ApS

CVR​: 44193019

Holkebjergvej 63, 5250 Odense SV​

Klik her for rutevejledning