Pensionistmad leveret lige til døren​

Hvis du leder efter et professionelt cateringfirma, som laver dejlig pensionistmad, så er du kommet til det helt rette sted. 362 dage om året bringer Det Gode Køkken mad ud til ca. 250 borgere i bl.a. hele Odense kommune, Vissenbjerg, Ringe og Faaborg. Lyder dette som noget for dig, så kontakt os for at høre mere om udbringning og menuen. Vi tilbyder mad ud af huset og frokostordning.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for catering. Vores ydelser er brede, hvor vi bl.a. tilbyder madudbringning til ældre. Vores kokke tilbereder maden tidligt om morgenen hver dag, så vores chauffører kan levere dejligt, frisklavet og varm mad lige til din dør mellem klokken 10 og 13.

Vi serverer pensionistmad lige efter dine ønsker

Vi har en fast madplan for hver måned, så vores kunder altid ved, hvad der er på menuen den enkelte dag. Derfra kan du tage stilling til - i god tid - om du ønsker dagens ret, har andre ønsker, eller du slet ikke ønsker levering netop den dag. Her på siden kan du se meget mere om vores mad til pensionister under månedens menu.

Du kan være sikker på, at vi leverer varieret og velsmagende pensionistmad hver eneste gang. Vi sørger naturligvis altid for at være i god tid, så du kan få maden til tiden. Maden bliver leveret i praktisk emballage, så det er nemt at anrette og spise med det samme. 

​Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om, hvad vi kan tilbyde inden for levering af mad til ældre, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi garanterer dig velsmagende retter, som passer til de flestes smagsløg.

Du kan kontakte os på telefon: 66 12 44 99 eller på mail: mad@detgodekokken.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger om pensionistmad.

Kontaktoplysninger

Det Gode Køkken ved Højmehus Kro

Holkebjergvej 63
​5250 Odense SV​