​Mad til møder – en velsmagende oplevelse

Er du interesseret i at få leveret mad til møder? Så er du landet det helt rigtige sted. Her hos Det Gode Køkken tilbyder vi alt lige fra smørrebrød til sandwiches, mellemmåltider og meget mere. Vores frokostordninger byder altid på varierende og velsmagende mad, hvor fokus blandt andet er på sundhed og friske råvarer.​ 

Vi leverer i Vissenbjerg, Ringe og resten af Odense og omegn. 

Vi har igennem tiden leveret meget mad ud af huset. Derfor har vi også stor erfaring med catering til møder, konferencer og firmamøder. Nogle ønsker permanent mad fra os til specifikke anledninger, mens andre blot er interesserede i levering en enkelt gang.

Derfor tilbyder vi både faste aftaler eller enkelte aftaler. Det er op til dig og resten af virksomheden at afgøre, hvordan vi kan hjælpe med mad ud af huset til møder og andre anledninger. Hos os kan du til hver en tid være sikker på, at du får velsmagende mad med friske råvarer.

Vi tilbyder blandt andet:​

  • Frokostmenu​
  • Smørrebrød​
  • Sandwiches​

Hvad koster det at få leveret mad til møder?

Når du bestiller mad til møder fra Det Gode Køkken, vil priserne som udgangspunkt afhænge af den aftale, vi laver. Vælger du eksempelvis en frokostmenu, vil prisen være fra 45 kroner og op. Derudover laver vi smørrebrød fra 20 kroner og sandwich fra 35 kroner.

Er der behov for forplejning til møder, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for en pris. I fællesskab finder vi den rette løsning for dig og din virksomhed, så alle til mødet går mætte derfra. Vi forsikrer om mad i høj kvalitet, uanset hvilken ordning vi ender med at lave.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du mad til møder for at give mødeforplejning, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig, uanset om du vælger smørrebrød, mellemmåltider eller noget helt tredje.

Du kan kontakte os på telefon 66 12 44 99 eller skrive til os på e-mail mad@detgodekokken.dk.

Kontaktoplysninger

Det Gode Køkken ved Højmehus Kro

Holkebjergvej 63
​5250 Odense SV​