​Mad til institutioner i høj kvalitet

Er du interesseret i mad til institutioner? Hos Det Gode Køkken har vi stor erfaring med at tilbyde frokostordninger til institutioner. Vi leverer i Vissenbjerg, Ringe, Odense og omegn.

Hvis overskuddet ikke er til det, kan det være en udfordring at blive ved med at være kreativ med børnenes madpakker. Derfor tilbyder vi frokostordning til institutioner. Det kan både være til børnehaver og vuggestuer. Vi tilbyder sund og nærende mad til de små, og vi ved præcis, hvad der falder i god jord hos de fleste børn.

Hvordan fungerer mad til institutioner?​

Ordningen fungerer på den måde, at vi leverer maden. Det vil enten være en madmor eller en anden medarbejder, der varmer maden op i institutionens køkken. Hvis der er behov for at kombinere varme og kolde retter, kan vi for eksempel lave varm med tre dage i ugen og levere pålægsfade de resterende dage.

Vi tilbyder frokost som:​

  • Frokostmenuer med varierende retter​
  • Klassisk smørrebrød​
  • Sandwiches - og meget andet​ lækkert!

Det skal du vide om mad til institutioner

Vores frokostordninger og mad til institutioner fungerer på den måde, at vi drøfter forskellige muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud. Vores priser afhænger altid af den ordning, vi ender med at indgå. Ønsker du en pris på fx frokostmenu, vil den ligge fra 45 kroner og opefter. Priserne afhænger også af de retter, vi aftaler at have på menuen. Vælger du en frokostmenu, vil retterne variere fra dag til dag.

​Hvis du har svært ved umiddelbart selv at vurdere, hvad der er bedst, finder vi en god løsning i fællesskab. Vi har med tiden leveret meget mad til blandt andet børnehave- og vuggestue-børn. Derfor har vi som sagt stor erfaring med at lave mad til børn i daginstitutioner.

Mangler du informationer? Kontakt os her

Hvis du på nuværende tidspunkt mangler yderligere information eller gerne vil lave en aftale om mad til institutioner, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at finde frem til en god og sund frokostordning i daginstitutioner.

Du kan kontakte os på telefon 66 12 44 99 eller skrive til os på mail mad@detgodekokken.dk for et uforpligtende tilbud.

​​

Kontaktoplysninger

Det Gode Køkken ved Højmehus Kro

Holkebjergvej 63
​5250 Odense SV​